Sarah Winters

Design

Sarah Winters

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra! 

A Sarah Winters Design megvalósulásával egy régóta dédelgetett álmom vált valóra.

A kézműves táskák a lezseren elegáns divat kedvelőinek készülnek, legyen szó letisztult árnyalatokról, vagy színpompás összeállításokról. 

Minden darab hatalmas szeretettel és odaadással készül. Továbbá mindegyik modell egyedi, nincs két teljesen egyforma táska, mindnek saját lelke és személyisége van. Pont ezért gondolom úgy, hogy mindenki megtalálhatja a személyiségéhez és stílusához leginkább illő darabot. 

Sarah

Winters

for

All

Seasons

Város

Kollekció

A Város kollekciót az anyagok hangulata, színvilága és sokszínűsége ihlette. Egy-egy darabra ránézve hirtelen akár kontinenseket átívelő utazáson tudok részt venni. Utazz el velem TE is!

Fashions Fade

Style Is Eternal

Yves Saint Laurent

Termékeimről

Termékeinkről fontos tudni, hogy mind egyedi és külön Neked készítjük el, a várakozási idő 2 hét is lehet.

Ha megtetszett valamelyik minta, de Te másképp állítanád össze a meglévő színekből, írj bátran és mi elkészítjük Neked a számodra megfelelő színkombinációban.

Ki az a Klimt?

 

Gustav Klimt osztrák festőművész, a szecessziós stílus egyik legismertebb képviselője. Klimt 1862-ben, egy Bécs környéki faluban, hétgyermekes család sarjaként született. Szülei 14 évesen beíratták az Osztrák Császári és Királyi Iparművészeti Iskolába, ahol 7 éven keresztül folytatta tanulmányait. Korai alkotásai, mint a Mese vagy az Idill már sokat ígérő tehetségét mutatják. Apja és Ernst öccse 1892-ben meghalt és Klimt depresszív hangulatúvá vált, ami festészetében is többször visszatért. Klimt művészetében 1896-tól átalakulás figyelhető meg, a nőalakok kibontott hajjal, kihívóan szerepelnek a korábbi szemérmes és allegorikus ábrázolásmódtól eltérően. egyik leghíresebb portréja Adéle Bloch-Bauer I. (1907): Mozaikfestészeti stílus. Ikonba foglalt Madonna ő. A képen díszítőmotívumként megjelennek kettős-spirálok, melyek a mükénéi művészetből eredeztethetőek.